Yaşlı adam 10 gündür kayıp

Düzenleyen:
Yaşlı adam 10 gündür kayıp

YAŞAM Haberleri

Kastamonu'nun Cide ilçesine tatile gelen yaşlı adamdan 10 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da ikamet eden Mehmet Gül, Ramazan Bayramını geçirmek için geçen hafta Cuma günü memleketi olan Cide ilçesine bağlı İlyasbey köyüne geldi. Burada alışveriş yapan 76 yaşındaki yaşlı adam daha sonra Aydıncık Köyündeki evine gitmek için yola çıktı. Bu arada yol üzerinde karşılaştığı tanıdıkları ile sohbet eden yaşlı adama daha sonra ortadan kayboldu. Komşularını tarafından ortalıkta görünmeyince aranmaya başlanan 76 yaşındaki Mehmet Gül için ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. Kastamonu’dan gelen AFAD ekipleri yaşlı adamın izini son görüldüğü yerden itibaren taramaya başladı. Yaşlı adam kaybolduğu güzergah üzerindeki her yerde aranmasına rağmen izine rastlanamadı.

Bayram tatili için yalnız geldiği köyünde kaybolan Mehmet Gül için aramalar devam ederken, yakınlarının ve köylülerinde arama çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...