Esenyurt'ta korkutan yangın! Çatıda mahsur kaldılar...

Düzenleyen:
Esenyurt'ta korkutan yangın! Çatıda mahsur kaldılar...

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan bir binada çıkan yangının ardından itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangının olduğu binanın çatısında mahsur kalanların olduğu bilgisini alan ekipler, yangına müdahale ederek mahsur kalanları tahliye etti.

Ahmet AYDEMİR- Türkiye gazetesi

Esenyurt Saadetdere mahallesi 88. sokakta bulunan bir binada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri, olay yerine hızlı bir şekilde intikal etti. Yangının çıktığı bina çatısında mahsur kalanlar olduğu bilgisini alan ekipler, yangına müdahale ederek bina içerisindekileri tahliye etti. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında yaralanan veya can kaybı ile ilgili net bir bilgi belirtilmezken, binada ağır hasarlar meydana geldi. Yangının çıktığı bölgede yaşayan mahalle sakinleri, korku içerisinde evlerini terk etti.

Ekipler, yangının çıkış nedenini araştırmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...