Antalya yüksek neme teslim oldu

Düzenleyen:
Antalya yüksek neme teslim oldu

YAŞAM Haberleri

Nem oranının yüzde 92'lere ulaştığı Antalya'da kentin üstüne nem bulutları çökünce yüksekten bakılınca şehir merkezini görmekte zorlanıldı.

Hava sıcaklığının bir süredir 35 derecelerde seyrettiği Antalya'da, Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kent merkezinde sabaha karşı hava sıcaklığını 27 derece, deniz suyu sıcaklığını 30 derece olarak ölçerken, nem oranı da yüzde 92'ye ulaştı.

Kentin üzerine nem bulutları çöktü. Yüksek nem, görüş mesafesini etkiledi. Kent merkezinde bazı noktalarda görüş mesafesi oldukça düştü, binalar nem bulutlarının arasında kayboldu.

Antalya yüksek neme teslim oldu

GÜN BOYUNCA NEM ETKİLİ OLACAK
Konyaaltı Sahili'nde de nemin etkisi hissedildi. Normal günlerde rahatlıkla görülebilen Beydağları, sahil bandı ve falezler nem bulutları içinde kayboldu. Antalya'nın kuzey girişindeki Kepez Seyir Terası'nda duran sürücüler ise nem nedeniyle turizm kentini izleyemedi. Gece yarısından sonra başlayan yüksek nemin gün boyunca etkili olacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...