HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şırnaklı çocuklar ilk defa denizle tanıştı

Düzenleyen: /
Şırnaklı çocuklar ilk defa denizle tanıştı
Antalya, Şırnak, Haber

YAŞAM Haberleri

Şırnak’ın İdil Belediyesine kayyum danışmanı olarak atanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün davet ettiği İdilli çocuklar, ilk kez deniz görmenin heyecanını yaşadı.

İdil’e yaptığı ziyaret sırasında tanıştığı İdil Müftülüğü Kur’ân-ı kerim kursu öğrencileri ile gönül bağı kuran Başkan Tütüncü, en başarılı 40 öğrenciyi Antalya tatili ile ödüllendirme sözünü yerine getirdi.

Eğitmenleri ile birlikte gelen öğrenciler, ilk olarak yat limanına götürüldü. Burada uzun süre denizi seyreden çocuklar, şaşkınlıklarını atar atmaz cep telefonlarının kameralarıyla bu anı ölümsüzleştirmeye başladı. Ardından yat turuna çıkan çocuklar,  Düden Şelalesi’ne gitti. Şelalenin bulunduğu Düden Park’a da götürülen çocuklar, Düden Çayı’nın denize dökülüşünü büyük bir merakla izledi. Öğrenciler, günün son ziyaretini Antalya Kum Heykel Festivali’ne yaptı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...