Bir gecede 2 kişiyi öldürdü

Düzenleyen:
Bir gecede 2 kişiyi öldürdü

YAŞAM Haberleri

Bursa'da aynı gecede iki kişiyi öldüren Samet Şut'a açılan iki davada da ömür boyu hapsi istendi.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, geçen Nisan ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre, 23 yaşındaki Samet Şut arkadaşı Hamza Arslan ve babası Mustafa Şut ile evlerinde uyuşturucu kullanırken elindeki çakıyı bir anda Hamza Arslan'ın göğsüne sapladı. Ağır yaralanan Arslan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ
Olay sonrası Samet Şut, babası ile birlikte kendilerine uyuşturucu bulması için merkez Osmangazi İlçesi Mollafenari Mahallesi'ndeki Mevlüt Morkoç'un evine gitti. Morkoç, bu taleplerini reddetti. Samet Şut, kendisine Hamza Arslan'ı öldürüp öldürmediğini soran Mevlüt Morkoç'u da ekmek bıçağıyla öldürdü.

İKİ OLAY İÇİN DE MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ
Kaçan çifte cinayet şüphelisi Samet Şut, polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı. Savcılık, Hamza Arslan'ı çakı, Mevlüt Morkoç'u ekmek bıçağıyla öldürdüğü suçlamasıyla Samet Şut hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan iki kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açtı. Samet Şut'un yargılanmasına önümüzdeki günlerde Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...