Ağaçları binanın içinde bıraktı

Düzenleyen:
Ağaçları binanın içinde bıraktı

YAŞAM Haberleri

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde restoran işletmecisi Erol Erzi, 30 yıl önce kendisinin diktiği ve iş yerini genişletmek için kesmek istemediği çam ağaçlarını, inşa ettiği restoranın ek bölümünün içinde bıraktı.

Aşağı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde restoran işletmeciliği  yapan 67 yaşındaki Erzi, 30 yıl önce iş yerinin bahçesine çam ağaçları dikti.  Geçen zaman içinde iş yerinden ek bir bölüm yapmaya karar veren Erzi, diktiği ağaçları kesmeye kıyamayınca 5 çam ağacının içine alacak şekilde ek bölümü inşaa  ettirdi. Erzi, gazetecilere yaptığı açıklamada, küçüklüğünde babasının  kendilerine ağaç sevgisini aşıladığını bu nedenle ağaçları çok sevdiğini söyledi. İş yerini büyütmek isteyince 30 yıl önce diktiği çam ağaçlarını ne  yapacağını çok düşündüğünü anlatan Erzi, sonunda ağaçları binanın içinde doğal  haliyle kalacak şekilde tadilat yaptırdığını kaydetti.
Ağaçları binanın içinde bıraktı
Müşterilerinin dükkanının içinden geçen ağaçlara yoğun ilgi  gösterdiğini ve gelenlerin hatıra fotoğrafı çektirdiğini aktaran Erzi, şöyle  konuştu: "İçimdeki ağaç sevgisiyle yaşıyorum. Ağaçları kesmeden restoranın  içerisinde bıraktırdım. Vatandaşların büyük ilgisi var. Her gelen bana teşekkür  ediyor. Yağmurda ağaçlardan içeriye su akıyor. Ben ahşap tabanı değiştiriyorum  ama ağaçları kesmiyorum. Ağaçları kesmek günahtır. Onları korumaya çalışıyorum."
Ağaçları binanın içinde bıraktı
Erzi, gövdesi restoranın içinde kalan ağacı görenlerin şaşırdığını  ancak ağaçları kesmediği için takdir edildiğini sözlerine ekledi.
Ağaçları binanın içinde bıraktı
Restoranın müşterilerden Avni Tan (49),  ağaçları iş yerinin  içerisinde görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, doğal bir ortamda yemek  yediklerini ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...