HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

28 kişilik suç örgütü çökertildi

Düzenleyen:
28 kişilik suç örgütü çökertildi
Aydın, Suç Örgütü, Operasyon, Haber

YAŞAM Haberleri

Aydın’da suç işlemek maksadıyla silahla ölümle tehdit, tefecilik, darp, cebir gibi suçları işledikleri öğrenilen 28 kişi, 400 polisin katıldığı operasyonla yakalandı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü yaklaşık 5 ay süren takip sonucunda Aydın’ın Germencik ilçesinde silahla ölümle tehdit ve şiddet uygulayarak tefecilik yoluyla bazı vatandaşları borçlandırdıkları, bu borca karşı vatandaşların tapulu arazilerini sattırdıkları tespit edilen, İ.D liderliğindeki 28 kişilik Silahlı Organize Suç örgütü, 400 polisin katıldığı şafak operasyonu ile çökertildi.

Germencik ilçesi ve köylerinde 27 ev, 2 işyeri, 18 araç aranırken, örgütün lideri ve üyeleri olduğu belirtilen 28 kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet av tüfeği ve üç adet şarjör, 348 adet av tüfeği kartuşu, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 25 adet kuru sıkı tabanca fişeği, bir miktar esrar maddesi, 3 adet kılıç, 1 adet sustalı bıçak ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen çeşitli tapu, senet, borç alacak kayıtlarının tutulduğu belgeler ele geçirildi.
 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...