HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mangaldan zehirlenerek öldü

Düzenleyen: /
Mangaldan zehirlenerek öldü
Manisa, Mangal, Zehirlenme, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, bağ evinde mangalla ısınmak isteyen 2 kişi dumandan etkilenirken, bir kişi öldü, bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Yüksek Çıvgalı mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir bağ evinde konaklayan 49 yaşındaki kadın N.S. ile Ş.P. isimli erkek şahıs ısınmak için yaktıkları mangalı bağ evine soktular. F.E. isimli başka bir şahsa ait olduğu öğrenilen bağ evinde ısınmak isteyen N.S. ile Ş.P., mangaldan çıkan dumandan etkilendi. Sabah fenalaşarak uyanan Ş.P., arkadaşı N.S.'nin de hareketsiz yattığını fark etti. Ş.P.'nin yakınlarından yardım istemesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri 49 yaşındaki N.S.'nin öldüğünü tespit ederken, dumandan etkilenen Ş.P. önce Turgutlu Devlet Hastanesine daha sonra da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 
N.S.'nin cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...