Körfez sahilinde denize giren 2 çocuk kayboldu

Düzenleyen:
Körfez sahilinde denize giren 2 çocuk kayboldu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilinde denize giren 11 yaşındaki iki çocuk kayboldu. Başlatılan arama çalışmaları sonucu denizde kaybolan L.Y.Ö.'nün cansız bedenine ulaşılırken, A. T.'nin arama çalışmaları ise sürüyor.

Olay, saat 16.30 sıralarında Körfezi ilçesi Tütünçiftlik sahilinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaşları 11 olan L.Y.Ö. ve A.T. sahilden denize girdi. Dalgaların etkisiyle derine sürüklenen iki çocuk kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar olayı hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, deniz polisi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Denizde dalgıçlar ile botlar yardımıyla yapılan ve yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda talihsiz L.Y.Ö'nün cansız bedenine ulaşıldı. Denizde kaybolan A.T.'nin için çalışmalar sürüyor. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...