HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara'daki patlama sesi F-16 uçuşundan kaynaklandı

Düzenleyen: /
Ankara'daki patlama sesi F-16 uçuşundan kaynaklandı
Ankara, Patlama, , Haber

YAŞAM Haberleri

Ankara'da duyulan patlama sesi üzerine sosyal medyada kirli bilgiler dolaştı ancak, sesin F-16'nın test uçuşundan kaynaklandığı ortaya çıktı.

Ankara'da duyulan patlama sesi paniğe sebep oldu. Saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Etimesgut, Mamak ve Yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu.

VATANDAŞLAR ENDİŞELİ, POLİS EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Ses nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri sesin nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

ŞUBAT AYINDA DA PATLAMA YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz Şubat ayında iki kez Ankara'da korkutan patlama sesleri duyulmuştu. Patlamanın kaynağının dinamitle yol çalışmasından kaynaklandığı açıklanmıştı.

ANKARA VALİSİ PATLAMA SESİNİN KAYNAĞINI AÇIKLADI

Ankara Valisi Topaca:"Ankara’da bir patlama olduğu yönündeki ihbarlar üzerine, yapılan incelmede, söz konusu patlama sesinin, F 16 Modernizasyon Projesi kapsamında, TAİ Genel Müdürlüğünde yapılan test uçuşu sırasında meydana geldiği anlaşılmıştır. "

Ankara'daki patlama sesi F-16 uçuşundan kaynaklandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...