Olmadı Şenol Hoca’m!

A -
A +
Ne istedik, ne oldu... Macarlar bir kere daha bizi salama çevirdi, yazık! Dip yaptık dip!
 
Giyotinin ucundaki tehlikeli dans gibiydi Macaristan-Türkiye karşılaşması. Kazanırsak grubu lider bitirip bir üst klasmana yükselecek, kaybedersek küme düşecektik. 
Maalesef, Puşkaş Arena’da istediğimiz değil hiç hesapta olmayan gerçekleşti, teknik adam farkıyla... 
Oysa bıçak sırtındaki maç oynanırken Sırbistan’ın Rusya karşısında bulduğu erken gol haberi bizi liderlik için nasıl da bilemişti. 
Biz zaferi hedeflerken beraberliğe razı olan Macaristan rahat ve akılcı olan taraftı.
Sahaya 4-2-3-1 düzeninde çıkan A Millî Takım’ımız gol bulmak adına önde Cenk, Kenan ve Hakan ile baskı kurarken kanatların işlemediğini fark edemedi. Macaristan akılcı dizilişle kendi yarı alanına yerleşip, kapalı savunma ve oyun disiplininden kopmayarak A Millîler’i Rusya karşısında etkin kılan kanat hücumları ve pas oyunu ile girilen pozisyon zenginliğimizi yok etti. 
İlk yarıyı bu şekilde bitiren Macarlar ikinci yarıya Varga hamlesiyle etkili başladı ve kontra ataklarla savunma gerisinden oluşturduğumuz boşlukları zorlayıp, galibiyeti hedefledi; Siger’le de buldu. 
Bu cevap verecek hamleyi ne Şenol Güneş yapabildi ne de millîlerimizin futbolu yetti. Cengiz’i, Okay’ı, Burak’ı çok aradığımız maçta ne Yusuf Yazıcı ilaç olabildi ne de diğerleri. 
Sonuçta kaybettik ve bir alt lige düştük, şimdi futbolumuzu nereye koyacağız?
Dip yaptık dip!
 
Maçın adamı: Varga
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.