Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısına kızan adam sinek ilacı içerek canına kıydı

/ Kaynak: İHA
Karısına kızan adam sinek ilacı içerek canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, ilginç asayiş olayları meydana geldi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde benzerine fıkralarda ve filmlerde rastlanabilecek asayiş olayları meydana geldi. Kentte meydana gelen olayda eşine kızıp sinek ilacıyla intihara teşebbüs eden bir kişi, sonrasında hastaneye giderek, tedavi edilmesini istedi. Bir başka olayda ise tedavi için gittiği hastanede ilaç verilen bir şahıs, tekrar aynı hastaneye geldiğinde doktorun verdiği ilaçtan zehirlendiğini ileri sürerek, doktordan şikayetçi oldu. 

EŞİNE KIZDI, SİNEK İLACIYLA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ 

Yaşanan ilk olayda R.S. isimli erkek şahıs, ayrılan eşine kızdı, sinek ilacı içerek intihara teşebbüs etti. 
Edinilen bilgilere göre, Fırat Mahallesi'nde ikamet eden R.S., ismi açıklanmayan eşi ile ailevi sebeplerden tartıştı. Baba evine giden eşiyle tartışmaya telefonla da devam eden R.S., evde bulunan sinek ilacını içerek yatağına uzandı. Sabah kalktığında içtiği sinek ilacın etkisiyle nedeniyle rahatsızlanarak, kendi imkanlarıyla Siverek Devlet Hastanesi'ne müracaat etti. Zehirlendiği belirlenen R.S.'nin tedavisi sürdürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇTAN ZEHİRLENDİ İDDİASI 

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doktorun verdiği ilaç nedeniyle zehirlendiğini iddia eden şahıs şikayetçi oldu. 
Edinilen bilgilere göre, H.B., bir gün önce rahatsızlığı dolayısıyla hastaneye gitti. İlaç verilmek suretiyle tedavi edilen H.B., taburcu edildi. Evine giden H.B. rahatsızlanarak tekrar hastaneye müracaat ederek, ilaçtan dolayı zehirlendiğini söyledi. Hayati tehlikesi bulunan H.B. tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDI 

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, evlenmek vaadiyle tanıştığı kız tarafından, çayına konulan uyku ilacıyla uyutularak, dolandırıldığını ileri sürdü. 
İddiaya göre, S.A. emniyetteki ifadesinde, tanıştığı R.K.'nin kendisine evlenmesi için kız bulduğunu söylemesi üzerine, Mardin'e gitti. Kızın abisine 6 bin TL başlık parası veren S.A., Mardin'de kendisini karşılayan başka bir aracı şahsa ise bin TL para, yanındaki aracı R.K.'ye ise 2 Cumhuriyet altını verdi. Altın küpe ve yüzük aldığı kızı Siverek'e getiren S.A., kıyılan dini nikahın ardından birlikte yaşamaya başladı. Birkaç gün sonra sabah kalktığında yapılan çayı içen S.A., tekrar uyuyakaldı. Çayının içine uyku ilacı atıldığını ileri süren S.A., ceketin cebindeki 8 Cumhuriyet altınının da alındığını ve eşinin kaçtığını söyledi. Polise müracaat eden S.A., toplam 15 bin TL'nin gittiğini belirterek, şahıslardan şikayetçi oldu. 

PAZARSA CÜZDANI ÇALINDI 

Edinilen bilgilere göre, Siverek Dicle Mahallesi'ndeki pazar alanına alışveriş için giden F.T., çantasından cüzdanını çıkarmak istediğinde yerinde bulunmadığını fark etti. Cüzdanın içinde çocuklarına ait nüfus cüzdanı, kredi kartı ve bir miktar para olduğunu söyleyen F.T., cüzdanını çalanların bulunmasını isteyerek, şikayetçi oldu. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...