Bugün hava nasıl olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bugün hava nasıl olacak?

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta bugün hava durumu şöyle.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Artvin çevreleri ile gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege ve Çanakkale çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz kıyı kesimi, Marmara ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı Karadeniz kıyı kesimi ile Marmara Bölgesi’nde hissedilir derecede azalacak, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney ve doğu, Marmara’nın kuzeyi ile Karadeniz kıyı kesiminde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları ile Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 20

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, yer yer puslu ve sisli 14

İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 23

Adana: Az bulutlu ve açık 26

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 24

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, puslu ve sisli 13

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, puslu ve sisli 14

Erzurum: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 7

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 22

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...