Gomis transferinde resmi açıklama geldi!

Düzenleyen:
Gomis transferinde resmi açıklama geldi!

SPOR Haberleri

Son dakika haberine göre Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber, Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis transferini bitirdiklerini açıkladı. Galatasaray görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Galatasaray'a 2017-18 sezonu başında transfer olan Fransız yıldız, ligde attığı 29 golle gol krallığına ulaşmıştı. Toplamda 42 maça çıkan Gomis, 32 gol atarken 6 da asist yapmıştı

Son dakika haberine göre Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in transferi için Al-Hilal ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Al-Hilal Başkanı Sami Al Jaber, Gomis transferi için anlaşmaların tamamlandığını duyurdu. Başkanın açıklamasında Gomis'in transferinin maddi koşulları yer almazken Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel, Gomis'in 6 milyon Euro karşılığında transfer olduğunu belirtmişti.

Galatasaray'a 2017-18 sezonu başında transfer olan Fransız yıldız, ligde attığı 29 golle gol krallığına ulaşmıştı. Toplamda 42 maça çıkan Gomis, 32 gol atarken 6 da asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...