İnternet devi sıfırı tüketti

İnternet devi sıfırı tüketti

TEKNOLOJİ Haberleri

Megaupload'un kurucusu Kim Dotcom, 2012'den beri süren davası için 10 milyon dolar harcadığını ve bu yüzden sıfırı tükettiğini iddia etti.

Dosya paylaşım sitesi Megaupload'un kurucusu 'Kim Dotcom' olarak anılan Kim Schmitz, hakkında açılan davalar için yaptığı harcamaların ardından sıfırı tükettiğini açıkladı.


2012'den beri bu alanda yaklaşık 10 milyon dolar harcadığını belirten Schmitz, kendsini savunan avukatların görevi bırakmalarının ardından Perşembe günü görülecek olan duruşmada kendi kendini savunacağını duyurdu.


Parasız kalmasının ardından avukatlarının görevi bıraktığını açıklayan ve hakkında şantaj, telif hakkı ihlali ve kara para aklama iddiaları bulunan Schmitz, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve ABD'nin tüm kaynaklarını kuruttuğunu iddia etti.


2005 yılında kurduğu Megaupload sayesinde 200 ila 500 milyon dolar arasında değişen bir servete sahip olduğu tahmin edilen Schmitz, ABD'nin talebiyle 2012'de bir süredir yaşadığı Yeni Zelalnda'da gözaltına alınmış ve evini terk etmeme kaydıyla şartlı salıverilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...