Apple'dan güncelleme! iOS 8.1.3 yayında

Apple'dan güncelleme! iOS 8.1.3 yayında

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple 247MB büyüklüğündeki iOS 8.1.3 güncellemesini yayınladı.

Apple, geride bıraktığımız 2014'te aralık ayının sonlarına doğru iOS 8.1.2 güncellemesini yayınlamış ancak, güncellemeden sonra ortaya bazı sorunlar çıkmıştı. iOS kullanıcılarını sevindirecek haber geçtiğimiz saatlerde geldi. nbsp;Apple, daha öncede geleceği söylenen iOS 8.1.3 güncellemesini yayınladı. Şirket, yeni güncellemenin mesajlar ve FaceTime için Apple kimliği parolasını girmeyi engelleyen sorunu çözeceğini belirtiyor.


iPhone ve iPad modellerine göre değişiklik gösterebilen güncelleme, 247MB boyutuna sahip. iOS 8.1.3 güncellemesi ile sistem dosyaları artık daha az yer kaplayacak ve kullanıcılara daha fazla depolama alanı sunacak. Öte yandan iPad'lerde çoklu görev hareketlerinin çalışmasını engelleyen sorunların da düzeleceği söyleniyor. Ayrıca birçok hata düzelmesi ve performans artışı sunması beklenen güncellemeyi cihazınızın Ayarlar gt; Genel - gt;Yazılım Güncelleme bölümlerine girerek cihazınıza yükleyebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...