Samsung Galaxy S6 Edge gözüktü

Samsung Galaxy S6 Edge gözüktü

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un yeni amiral gemisi ile birlikte duyuracağı iki kenarı kavisli akıllı telefonu Galaxy S6 Edge, sonunda yüzünü gösterdi.

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6 ile birlikte duyuracağı Galaxy S6 Edge, sonunda yüzünü gösterdi. Bugüne kadar sadece kenarını köşesini gördüğümüz Galaxy S6 Edge, teknik özellikler bakımından Galaxy S6 ile aynı olacak.


Metal kasa, plastik arka kapak!
Tasarım olarak da Galaxy S6 ile aralarında kavisli kenarlar dışında önemli bir fark olmayacağı söylenen Galaxy S6 Edge, paylaşılan görsellere göre metal bir ana kasa ve plastik arka kapak ile geliyor. nbsp;
15-02/27/01.jpg
Yan kenarları ince olduğu için MicroSD ya da SIM kart girişi olmayan Galaxy S6 Edge'in arka kapağı muhtemelen açılabilecek.


Daha geniş ekran!
Bugüne kadar gelen sızıntılar çerçevesinde ortaya çıkan özelliklerine bakıldığında, kavisli kenarları nedeniyle Galaxy S6'dan biraz daha büyük ekranlı olacak Galaxy S6 Edge, muhtemelen 5.4 inç dolaylarında bir ekrana sahip olacak.


Quad HD çözünürlük ile pikselleri saymanın çok zorlaşacağı Galaxy S6 Edge, Corning Gorilla Glass 4 ekran korumasına sahip olacak.
15-02/27/02.jpg
3 GB RAM, 32 GB depolama ve 128 GB kadar MicroSD kart desteği sunacak Galaxy S6 Edge, Exynos 7 Octa işlemciye sahip olacak.


Ek olarak 20 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera sunacağı bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar çerçevesinde söylenen özellikler olsa da, detaylı özellikleri Galaxy Unpacked 2015 etkinliğinde öğrenebileceğiz.


Kaynak: ShiftDelete


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...