Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Whatsapp'a bomba özellik geldi!

Whatsapp'a bomba özellik geldi!

TEKNOLOJİ Haberleri

Whatsapp'ın uzun süredir beklenen arama özelliği Android telefonlara gelmeye başladı

WhatsApp'ın kısa bir süre önce test etmeye başladığı sesli görüşme işlevi, Android'li telefonlara yayılmaya başladı. İşlev şu an Türkiye'de de kullanılabilir durumda. Sesli görüşme işlevi, 2.12.19 sürümünden itibaren kullanılabiliyor. Güncelleme kademeli olarak dağıtıldığından onu henüz Google Play üzerinden alamıyorsanız, whatsapp.com/android adresine giderek indirebilir veya beklemeyi tercih edebilirsiniz. Yaptığımız denemelerde sesli görüşme işlevinin sorunsuz biçimde çalıştığını gördük. Ses kalitesi normal telefon görüşmelerine göre çok daha iyiydi, ancak 1 saniyeye yakın bir gecikme tecrübe ettik.
Yeni özellik sizde de var mı?


Telefonunuzdaki WhatsApp'ın yeni işleve sahip olup olmadığını uygulamayı açar açmaz fark ediyorsunuz. Yeni arayüz, aramalar, sohbetler ve kişiler olmak üzere üç sekmeye ayrılmış bulunuyor. Yeni bir sesli görüşme başlatmak için Aramalar sekmesini kullanabilir veya sohbet penceresinin üzerindeki telefon simgesine tıklayabilirsiniz.
Bir arkadaşınız sizi WhatsApp aracılığıyla aradığında, "cevap ver", "reddet" gibi seçeneklerin yer aldığı normal çağrı ekranına benzer bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Gelen çağrılara dilerseniz mesajla cevap vermeniz de mümkün.
Sesli sohbet özelliği elbette WhatsApp'a has bir yenilik değil. Aynı özellik, bir süre önce Facebook Messenger tarafından da sunulmaya başlanmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...