Güncellik Üzerine Ünimetre

Güncellik Üzerine Ünimetre

TEKNOLOJİ Haberleri

Haber kaynağında, paylaşımında altın kurallar vardır. Bu kurallar bir siteyi diğer sitelerden öne çıkaran ve onu değerli kılan öğeleri taşımaktadır.

Bugün ülkemizde binlerce haber sitesi vardır ve bunların yüzde 90'ı gerçek bilgilerden somut ve sadece başlıkların tıklanmasına yönelik olmaktadır. İçerik bilgisinin zayıf olması ve olanı yüzeysel anlatmak gibi olgular internet ziyaretçilerin o siteye olan ilgilerini büyük oranda düşürmektedir. Böylece sitenin yeterince rağbet görememesi siteyi büyük ölçüde zayıflatarak zamanla yok olmasına neden olmaktadır.

Haberleri sunmak, tertip içerisinde okuyucuların karşısına çıkarmak deneyim, tecrübe, araştırma, bilgi ve özveri gerektirmektedir. Bu yüzden Ünimetre tüm bu unsurlara pür dikkat içerisinde belirli bir çizgi çizelgesinde devam etmektedir. Burada yapılması gereken temel amaç insanlara istediğini vermesidir.

Güncellik üzerine Ünimetre sitesi öğrencilerin buluştuğu, bilgi aktarımı, paylaşımı ve bu bilgileri sentezlediği yerdir. Her ne kadar öğrencilere yönelik bir uygulama barındırsa da haber, bilgi ve içerik olarak tüm dünyayı etkileyen önemli unsurları içerisinde barındırmaktadır. Bu unsurlar içerisinde dünyadaki gündemde sürekli süregelen olaylar, ünlü bir filmin nasıl bir aşamadan geçtiği, bir havayolu firmasının geçmişten bugüne kadar taşıdığı izler, psikoloji unsurları, ilişki tavsiyeleri, spor, moda, kariyer ve üniversite tercihleri konusunda neler yapılabilir gibi ciddi analizleri de okuyucular ile buluşturmaktadır.

Özgür Düşünme ve Tarafsızlık

Bu iki kavram bir bilgi paylaşımın, haberin önemini vurgular. Tarafsız haber olan bilgiler doğruyu yansıtır ve bir tarafa yönelik bir haber içeriği sunmaz. Bunun yanında özgür düşünce sadece dünyada ya da Türkiye'de var olan bir olaya yatkın olarak şekillenebilmektedir. Ayrıca kısıtlanmadan, gerçek ve doğru bir bilgiye ulaşabilme için özgür düşünme ve tarafsızlık önemlidir. Tüm bunlar güncellik üzerine Ünimetre sitesini var etmiş, bugün binlerce takipçisini oluşturmuş ve bu takipçilerin dünya gündeminde olan biten herşeyi öğrenmelerini sağlamıştır. Bu doğru bir ilkedir, insanlara bir şeyleri sunmak için doğru bir stratejidir. Bunun önemini bilerek bir bütünlük oluşturmak ve istenileni merak unsurlarını gözeterek vermek doğru bir tercihtir. Ayrıca bunun yapılması nasıl bir özenli çalışmanın ciddiyetle gerçekleştiğini yansıtmaktadır.

Güncellik üzerine Ünimetre'de doğru haber özgür düşünceyle şekillenir. Ayrıca bu haberin önemi henüz yeni olarak gündeme gelmesiyle oluşur. Eğer bir olayın üzerinden uzun bir süre geçtiyse bu eski bir bilgi olur ve bunun takibini yapmak zorlaşır. Bunun önemini kavrayan Ünimetre her türlü gündelik bilgileri sitesi üzerinden ziyaretçileri ile paylaşmaktadır. Böylece bilgiler olduğu gibi herhangi bir yanıltıcı unsur bulunmadan hakiki gerçekler ile sunulur. Tespitin doğru dayanaklara bağlantılı olarak geliştirilmesi, hazırlanması ve düzenlenmesi de Ünimetre sitesinin azimli bir çaba içerisinde olduğunu yansıtmaktadır.

Ünimetrenin Farkı

Ünimetrenin farklı güncellik üzerine olduğu kadar, 100 milyon yıllık dinozorların varlığından, tarihin en gizemli olaylarına kadar ve Türkiye'nin gündemine kadar her bilgi kesintisiz bir şekilde Ünimetrenin farklı ile sunulmaktadır. Ayrıca Ünimoda, Ünikariyer ve Ünikampüs başlıklarının altında birçok güncel bilgi ve haber bulunmaktadır. Üniversite seçimlerinde, modadaki yılın en uygun modalarına, dünyada moda için çılgın görüşler getiren kişilerin uyguladıkları tasarımlardan, sınav kaygısı taşıyan kişilerin nasıl bu kaygılarını yenebileceklerine kadar çeşitli konuları içerisinde barındırmaktadır.

Ünimetrenin Farkı bir yandan geniş bir öğrenci kitlesine hitap ederken bir yandan da Türkiye'deki diğer kitlelere uygun haber içerikleri barındırmasındır. Bu güncellik üzerine Ünimetre adına özgünlüğün doğru tespitlerle bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Üniversitenin farkını ortaya koymaktadır.

http://www.unimetre.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...