Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

40 IŞİD militanı öldürüldü

 40 IŞİD militanı öldürüldü
Fotoğraf Başlığı 40 ISID militani öldürüldü

Irak'ın Ramadi kentinde IŞİD hedeflerine düzenlenen hava saldırısında 40 militanın hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaydet
a- | +A
AA muhabirine konuşan Enbar Emniyet Müdürü Kazım Muhammed el-Fehdavi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin Ramadi'nin doğusundaki Es-Secariye ve batısındaki Hay er-Reşid, El-Ubeydi ve El-Kaim bölgelerine hava saldırısı düzenlediğini belirtti.
Bombardımanda 40 IŞİD militanının yaşamını yitirdiğini ve 6 aracın tahrip edildiğini kaydeden Fehdavi, ayrıca IŞİD militanlarının dün Hit ilçesinde 3 hükümet yetkilisini "astığını" söyledi.
Fehdavi, söz konusu yetkililer hakkında ayrıntı vermedi.
Irak'ta, IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların haziran ayında Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, IŞİD ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar sürüyor. ABD vekoalisyon güçleri de savaş uçaklarıyla, Irak ordusu ve Peşmergeye destek veriyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.