Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama Suudi Arabistan'da

/ Kaynak: İHA
Obama Suudi Arabistan'da

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD Başkanı Barack Obama, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın vefatının ardından taziye ziyareti için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gitti.

Resmi temasları kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gelen ABD Başkanı Barack Obama, Suudi Arabistan'ın yeni Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud tarafından resmi törenle karşılandı. Suudi Arabistan'a günübirlik ziyaret gerçekleştiren Obama'ya eşi Michelle Obama, ABD eski Dışişleri Bakanları James Baker ve Condoleezza Rice'ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet eşlik ediyor. Obama ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın tahtına geçen kardeşi Selman bin Abdülaziz el-Suud'un gerçekleştirecekleri görüşmede bölgedeki sorunlar, petrol fiyatları ve IŞİD konularının ele alınacağı bildirildi.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...