Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

En üst düzey kadın bürokrat istifa etti

En üst düzey kadın bürokrat istifa etti
Fotoğraf Başlığı En üst düzey kadin bürokrat istifa etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp İlhan görevinden istifa etti.

Kaydet
a- | +A
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ile Adalet Bakanlığı Bakanlık Yüksek Müşaviri Adnan Özen, milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından alınan bilgiye göre, SGK Başkanı Gökalp İlhan, milletvekilliği aday adaylığı için bugün istifasını sundu.

İş hayatına 1988'de özel sektörde başlayan ve ardından bürokraside ve sivil toplum kuruluşlarında birçok görev üstlenen Yadigar Gökalp İlhan, 24 Şubat 2013'ten bu yana SGK Başkanlığını yürütüyordu.

Öte yandan Adalet Bakanlığı Bakanlık Yüksek Müşaviri Adnan Özen de milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda eğitim uzmanı ve idareci olarak görev yapan Özen, daha sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulunmuştu.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.