Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uçak kazası yapan Harrison Ford'un son durumu

Uçak kazası yapan Harrison Ford'un son durumu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü Amerikalı sinema oyuncusu Harrison Ford Los Angeles'te ufak bir uçakla yaptığı kazada yaralandı.

Indiana Jones ve Yıldız Savaşları filmlerinin yıldızı 72 yaşındaki Ford, 1942 model Ryan ST3KR uçağında motor arızası olduğunu ve derhal döneceğini haber verdi; ancak piste ulaşamayarak Venice golf sahasına çakıldı. GeçMedia player yardımMedia player dışında. 'Enter' tuşuna basarak geri dönün veya 'tab' tuşuna basarak devam edin. Sağlık ekipleri geldiği sırada Ford'un nefes alabildiği ve bilincinin açık olduğu görüldü. Harrison Ford'un Los Angeles'te aşçılık yapan oğlu Ben, daha sonra hastaneden attığı tweette "Babam iyi. Darbe almış ama iyi." dedi.


Ford'un halkla ilişkiler yardımcısı da oyuncunun aldığı yaraların hayati tehlikesi olmadığını ve tamamen iyileşmesinin beklendiğini açıkladı. Harrison Ford'un ne gibi yaralar aldığı belirtilmedi; ancak haberi ilk veren TMZ sitesi, oyuncunun başına darbeler aldığını bildirdi.
Eski uçağın golf sahasına çakılması sırasında golf oynamakta olan Jeff Kuprycz, "Herhangi bir patlama filan olmadı. Sanki bir araba yere veya bir ağaca vuruyormuş gibi ufak bir ses çıktı" dedi. Santa Monica Havaalanı Derneği'nden Christian Fry da, "inanılmaz derecede iyi eğitimli bir pilotun gerçekleştirdiği, harikulade bir acil iniş olduğunu" söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...