Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhalifler, terör örgütü IŞİD'in elindeki doğalgaz tesisini ele geçirdi

/ Kaynak: AA
Muhalifler, terör örgütü IŞİD'in elindeki doğalgaz tesisini ele geçirdi

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'deki muhalif gruplardan Şam Cephesi'ne bağlı birlikler, terör örgütü IŞİD'in kontrolündeki bir köy ile doğalgaz istasyonunun denetimini ele geçirdi

Suriye'deki muhalif gruplardan Şam Cephesi'ne bağlı birlikler, Halep'in kuzeyindeki Azez ilçesinin doğusunda, terör örgütü IŞİD'in kontrolündeki bir köy ile doğalgaz istasyonunun denetimini ele geçirdi.
Şam Cephesi'ne bağlı birlikler bu sabah 8 tank ve çok sayıda doçkayla, IŞİD'in kontrolündeki Harbe köyüne saldırı başlattı. Saldırının ardından köy muhaliflerin kontrolüne geçerken, bölgedeki doğalgaz tesisiyle bir tank da ele geçirildi. Çatışmalar sırasında bir IŞİD üyesini esir alan muhaliflerin, bölgede terör örgütünün yerleştirdiğ mayın ve bubi tuzaklarını temizlemeye çalıştığı kaydedildi.
Öte yandan Şam Cephesi'ne destek veren diğer muhalif birliklerin de Karamezra köyüne ağır silahlarla saldırdığı öğrenildi.
Azez ilçesinin doğusundaki Harbe köyü ile doğalgaz tesisi, bir yıl önce IŞİD'in kontrolüne geçmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...