Cameron'dan BAE'ye teşekkür

Cameron'dan BAE'ye teşekkür

DÜNYA Haberleri

İngiltere Başbakanı David Cameron, Yemen'deki İngiliz rehinenin serbest kalmasını sağlayan Birleşik Arap Emirlikleri'ne teşekkür etti.

Yemen'in Aden kentinde ocak ayında El-Kaide tarafından kaçırılan İngiliz vatandaşının, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) bağlı özel kuvvetler tarafından düzenlenen operasyonla kurtarıldığı belirtildi.
- Cameron Twitter'dan teşekkür etti
Abu Dabi Emirliği Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetleri Başkomutan Yardımcısı Muhammed Bin Zayid Al Nahyan'ın, konuyla ilgili olarak telefonla İngiltere Başbakanı David Cameron'a bilgi verdi. Cameron, İngiliz rehinenin serbest kaldığını öğrendikten sonra Twitter hesabından Birleşik Arap Emirlikleri'ne teşekkür etti.
Cameron şu ifadeleri kullandı: "Yemen'de kaçırılan İngiliz rehine iyi ve güvende, ailesi adına çok mutluyum. Birleşik Arap Emirlikleri'ne yardımı için teşekkürler"
Yemen'deki otorite boşluğu ve iç çatışmalardan yararlanan El-Kaide, Aden, Abyan ve Mukalla kentlerinde gücünü artırmıştı. Örgüt Mukalla'da havaalanını ele geçirmiş ve kentte birçok noktada kontrol noktaları oluşturmuştu.
KAYNAK: YENİ ŞAFAK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...