Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IŞİD, Türkiye sınırındaki köylere saldırıyor

/ Kaynak: İHA
IŞİD, Türkiye sınırındaki köylere saldırıyor

DÜNYA Haberleri  / İHA

Türkiye ile ABD arasında varılan anlaşma sonucunda Güvenli Bölge olarak tanımlanan alanda IŞİD ve ÖSO kuvvetleri arasında yoğun çatışmalar yaşanıyor.

Türkiye ile ABD arasında varılan anlaşma sonucunda Güvenli Bölge olarak tanımlanan alanda kalan Mare kasabası ve çevresinde IŞİD ve ÖSO kuvvetleri arasında yoğun çatışmalar yaşanıyor. Türkiye ve ABD arasında yapılan anlaşmalarla belirlenen güvenli bölge içerisinde bulunan Halep'e bağlı Mare kasabası ve çevresinde IŞİD ve ÖSO kuvvetleri arasında yoğun çatışmalar yaşanıyor. Dün yaşanan çatışmalarda IŞİD militanları sabah saatlerinde Mare'de intihar saldırısı düzenledi. Düzenlenen saldırıda 15 ÖSO askeri ölürken, patlama ardından yaşanan çatışmalarda 45 IŞİD militanı öldürüldü. 
Bölgeden gelen görüntülerde yaşanan çatışmaların şiddeti ise gözler önüne seriliyor. Görüntülerde intihar saldırısı sonrası parçalanan IŞİD militanı ve çatışmalarda öldürülen diğer IŞİD militanları görünüyor. 
Halen bölgede şiddetli çatışmalar devam ederken, IŞİD tank ve ağır silahlarla Mare kasabasını almak için saldırıyor.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...