Katil Esad, Eriha'yı vurdu

/ Kaynak: AA
Katil Esad, Eriha'yı vurdu

DÜNYA Haberleri  / AA

Katil Esad ordusuna ait bir savaş uçağının İdlib'in Eriha ilçesine düzenlediği hava saldırısında 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Katil Esad ordusuna ait bir savaş uçağının İdlib'in muhaliflerin kontrolünde bulunan Eriha ilçesinin yerleşim birimlerine düzenlediği saldırısında 6 sivil öldü, 20 kişi de yaralandığı bildirildi. Eriha'daki sivil savunma yetkililerinden edindiği bilgiye göre, katil Esad güçlerine ait bir savaş uçağının İdlib vilayetinde muhaliflerin kontrolündeki Eriha ilçesinde yerleşim yerine düzenlediği saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi de yaralandı. Yaralıların saldırı bölgesinden sivil savunma ekipleriyle sağlık görevlilerinin ortak çalışması sonucunda çıkartıldığını kaydeden yetkililer, ''Rejimin Erihaya düzenlediği saldırıda ölen ve yaralananlar arasında kadın ve çocuklarda var. Yaralılar ilçedeki sahra hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı'' dedi. Eriha'daki yerel medya aktivistlerinden Firas Taki ise muhaliflerin Fua köyünde Esed güçleriyle Hizbullah milislerine ait merkezlere saldırmasına yönelik, rejim güçleri de İdlib vilayetinde muhaliflerin kontrolündeki sivil yerleşim yerlerine saldırdığını söyledi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...