Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazze'de 3 günde 11 kişi öldürüldü, 200 kişi yaralandı

/ Kaynak: AA
Gazze'de 3 günde 11 kişi öldürüldü, 200 kişi yaralandı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının, Gazze'de İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait hedefler ile ez-Zeytun mahallesinde bir eve hava saldırısı düzenledi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait ait hedefler ile ez-Zeytun mahallesinde bir evin İsrail savaş uçakları tarafından hedef alındığı belirtti. Olayda bir hamile kadının yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin de yaralandığını kaydetti. 
Görgü tanıkları da İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi üzerinde yoğun bir şekilde uçtuğunu kaydetti. 
Öte yandan, İsrail polisi, bir Yahudi yerleşimciyi bıçakladığı gerekçesiyle bir hafta önce vurarak öldürdüğü Fadi Allon isimli gencin cenazesini akrabalarına teslim ettiği belirtildi.
Yahudi yerleşimcilerin ağustosun başlarında Nablus'ta Devabişe ailesinin evini kundaklamasıyla başlayan ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarla devam eden ihlalleri nedeniyle Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de İsrail askerleriyle Filistinliler arasında gerginlik yaşanıyor.
- 3 günden bu yana 11 kişi öldü, yaklaşık 200 kişi yaralandı
Bu arada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında son üç günde 11 Filistinlinin öldüğü, yaklaşık 200 kişinin yaralandığı bildirildi.
Öte yandan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nden ülkenin güneyine roket atıldığını iddia etti. 
Ordudan yapılan açıklamada, roketin İsrail'in güneyinde boş bir alana düştüğü, ölen veya yaralanın olmadığı belirtildi. 

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...