Mübarek'in duruşması ertelendi

/ Kaynak: AA
Mübarek'in duruşması ertelendi

DÜNYA Haberleri  / AA

Devrik lider Hüsnü Mübarek'in 25 Ocak 2011 devrimi sırasında göstericileri öldürmek suçundan yeniden yargılanmasına başlandı.

Mısır'da daha önce hakkında beraat kararı çıkan devrik lider Hüsnü Mübarek'in 25 Ocak 2011 devrimi sırasında göstericileri öldürmek suçundan yeniden yargılanmasına başlandı.
Sağlık sorunları nedeniyle Mübarek'in katılmadığı Yüksek Yargı Sarayı'nda görülen duruşmaya, devrik liderin yanlıları ile sanık avukatlarının yanı sıra basın mensupları katıldı.
Duruşma sırasında Mübarek'in avukatı Ferid ed-Deyb, müvekkilinin aynı davadan yargılanan ve beraat eden eski İçişleri Bakanı Habib el-Adili gibi beraat etmesini talep etti. Yargıtay, duruşmanın 21 Ocak'a ertelenmesine karar verdi.iği belirtildi.
Yargıtay, güvenlik makamlarının bir sonraki duruşma için uygun ve güvenli bir yer temini için gerekli tedbirlerin almasına karar verdi. Mısır'da temyiz duruşmasının Yüksek Yargı Sarayı'ndan başka bir yere nakledilmesi yönünde bir kararın ilk defa alındığı belirtildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...