Rusların Suriye'deki saldırısında 1 ölü, 25 yaralı

Düzenleyen:
Rusların Suriye'deki saldırısında 1 ölü, 25 yaralı

DÜNYA Haberleri

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin denetiminde yer alan Anadan ilçesinde yerleşim yerine saldırması sonucu 1 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin, Anadan'daki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus ordusuna ait savaş uçakları, Halep'in kuzeyinde muhaliflerin kontrolünde bulunan Anadan ilçesine saldırı düzenledi.

Saldırıda bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 25 kişinin yaralandığını kaydeden sivil savunma yetkilileri, ''Rus uçakları Anadan ilçesinde sivil yerleşim yerine saldırdı. Ölen ve yaralananların hepsi sivildi. Yaralılar ilçedeki sahra hastanesine kaldırıldı'' dedi.

Rus uçaklarının hava saldırısında çok sayıda yerleşim yerinin yıkılıp hasar gördüğünü kaydeden yetkililer, sivil savunma ekiplerinin saldırı bölgesinde arama ve kurtarma çalışmaları başlattığını ve çok sayıda sivili enkaz altından çıkardığını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...