Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin, Müslüman düşmanı Donald Trump'a övgü yağdırdı!

Düzenleyen:
Putin, Müslüman düşmanı Donald Trump'a övgü yağdırdı!

DÜNYA Haberleri

ABD'de Müslümanlarla ilgili sözleri büyük tepki çeken emlak zengini Donald Trump'la ilgili Putin'den övgü dolu sözler geldi.

ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan aday adaylarından Donalp Trump, ülkeye göçmen ya da turist olarak girmek isteyen Müslümanların geçici olarak engellenmesini istemişti. Kamuoyu yoklamalarının Müslümanların Amerikalılara yönelik nefret beslediğini gösterdiğini iddia eden Turmp, bu durumun Amerikan halkını risk altına soktuğunu savunmuştu.Müslümanlara yönelik bu sözlerin ardından Donald Trump'a dünyanın pek çok yerinden büyük tepki gelmişti. Son dönemde Trump'a olumlu yaklaşan ender isimlerden biri de Rusya lideri Putin oldu. 
 
Putin bugünkü konuşmasında "Donald Trump, yetenekli ve kendinden emin biri. ABD'deki başkanlık yarışında yer alan önemli adaylardan biri. Rusya ile ilişkileri yeni bir seviyeye taşımak ve daha da derinleştirmek istediğini söyledi. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz" diye konuştu. 
 
Putin, "favori" gördüğü ve 'parlak biri' yorumu yaptığı Trump için  "Yine de kendisinin meziyetlerini yargılamak bize düşmez. Bu Amerikan seçmeninin takdiri" diye konuştu. 
 
Washington Post-ABC News anketine göre, Trump’ı destekleyenlerin oranı yüzde 38 olmuş, Trump en yakın rakibine fark atmıştı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...