Hicab: Rusya katliam yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hicab: Rusya katliam yaptı

DÜNYA Haberleri  / İHA

'Suriyeli muhaliflerin koordinatörü Riyad Hicab, Rusya’nın bugün Suriye’nin Ayn Dara kentindeki bir okula düzenlediği hava saldırısında 35 çocuğun hayatını kaybettiğini belirtti.

Suriyeli muhaliflerin koordinatörü Riyad Hicab, Rusya’nın bugün Suriye’nin Ayn Dara kentindeki bir okula düzenlediği hava saldırısında 35 çocuğun hayatını kaybettiğini belirterek, Rusya’nın ‘katliam’ yaptığını söyledi.
Fransa’da Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüştükten sonra basına açıklamalarda bulunan Suriyeli muhaliflerin koordinatörü Riyad Hicab, Rusya’nın bugün bir okula düzenlediği hava saldırısında onlarca çocuğun hayatını kaybetmesinin kendilerinin Suriye rejimiyle müzakere yürütemeyecekleri anlamına geldiğini söyledi. Hicab, “Müzakere etmek istiyoruz ancak bunu yapabilmek için bazı şartların oluşması gerekli. Yabancı güçler Suriye halkını bombalarken rejimle müzakere edemeyiz” dedi.
Hicab, ayrıca Rus hava saldırısında 35 çocuğun hayatını kaybettiğini ve onlarcasının yaralandığını belirterek, “Rusya katliam yapmıştır” dedi. 
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...