Azerbaycanlı öğrenciler tek ses: "Karabağ bizimdir, bizim kalacak"

Düzenleyen:
Azerbaycanlı öğrenciler tek ses: "Karabağ bizimdir, bizim kalacak"

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan üniversitelerinde bugün Karabağ şehitleri için anma törenleri düzenlendi. Öğrenciler, "Karabağ bizimdir, bizim kalacak" sloganlarıyla Azerbaycan ordusuna destek verdi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Bakü Devlet Üniversitesi başta olmak üzere tüm eğitim kurumlarında Ermenistan işgali altındaki Karabağ topraklarında şehit olan askerler için anma töreni düzenlendi. On binlerce üniversiteli öğrenci şehitler için dua etti, saygı duruşunda bulundu. Törenler sonrası dağılmayan öğrenciler, hep bir ağızdan "Karabağ bizimdir, bizim kalacak", "önce vatan" ve "hazırız" sloganlarıyla cephede çarpışan askerlere destek verdi. 

Azerbaycanlı öğrenciler tek ses: "Karabağ bizimdir, bizim kalacak"Azerbaycanlı öğrenciler tek ses: "Karabağ bizimdir, bizim kalacak"Azerbaycanlı öğrenciler tek ses: "Karabağ bizimdir, bizim kalacak"

Yanı sıra Gürcistan'da eğitim gören Azerbaycan vatandaşları olaylar sebebiyle ülkelerine desteklerini bildirmek için Tiflis'teki Azerbaycan Büyükelçiliği önüne geldi. Ellerinde Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan bayrağı olan öğrenciler "Şehitler ölmez. Vatan bölünmez", "Gel de gelelim, öl de ölelim" sloganı atarak ülkelerine destek verdi.

Azerbaycanlı öğrenciler tek ses: "Karabağ bizimdir, bizim kalacak"

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...