HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ABD'den Vezneciler saldırısına kınama

Düzenleyen: /
ABD'den Vezneciler saldırısına kınama
Abd, Haber

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, İstanbul'daki bombalı saldırının ardından yaptığı açıklamada "Hiçbir amaç, böylesi mantıksız bir şiddeti haklı gösteremez" dedi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, 12 kişinin yaşamını kaybettiği Vezneciler saldırısı ardından bir mesaj yayınlayarak taziyelerini iletti.

"MANTIKSIZ ŞİDDET"

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, saldırının ardından Twitter hesabından taziye mesajları paylaştı. Büyükelçilik hesabından atılan tweet'lerde şöyle denildi:

"İstanbul'daki vahşi terör saldırısının derin üzüntüsü içindeyim. Hiçbir amaç, böylesi mantıksız bir şiddeti haklı gösteremez. Yaralılara acil şifalar diliyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve dostlarına taziyelerimizi sunuyoruz. Bu menfur saldırıyı kınıyor, terörle mücadelede Türkiye ile omuz omuza durmayı sürdürüyoruz."

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...