HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Suudi Arabistan'da terör operasyonu

Düzenleyen: /
Suudi Arabistan'da terör operasyonu
Suudi Arabistan, Terör, Haber

DÜNYA Haberleri

Suudi Arabistan'ın Katif kentinde bir çiftliğe düzenlenen operasyonda 2 teröristin öldürüldüğü, 4 teröristin ise gözaltına alındığı bildirildi.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Mansur et-Turki tarafından yapılan basın açıklamasında, Katif iline bağlı El-Avamiyye beldesinde bir çiftliğe düzenlenen baskın sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı belirtildi.

Açıklamada, güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına silahla karşılık veren gruptan Muhammed Tahir en-Nemr ve Mikdad Hasan en-Nemr adlı aranan 2 teröristin öldürüldüğü, 4 teröristin ise gözaltına alındığı ifade edildi.

Çiftlik evinde yapılan geniş çaplı aramada patlayıcı madde ile silah ve mühimmat ele geçirildiği duyurulan açıklamada, operasyon sırasında güvenlik görevlileri veya çevredeki sivillerden herhangi bir kaybın yaşanmadığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...