Petek Dinçöz evlendiği Serkan Kodaloğlu Kimdir? -Tıkla-

Petek Dinçöz evlendiği Serkan Kodaloğlu Kimdir? -Tıkla-

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Petek Dinçöz'ün evleneceği haberleri önceden basına sızmıştı. Peki Petek Dinçöz kimle evlendi? Petek Dinçöz evlendiği Serkan Kodaloğlu kimdir?

Magazin gündemine damgasını vuran evlilik haberi Petek Dinçöz'den geldi. Ünlü sanatçı Petek Dinçöz evlendi. Dinçöz'ün evlendiği adam kim. Petek Dinçöz'ün kararını verdiği ve evleneceği haberleri önceden basına sızmıştı. Ünlü Şarkıcı dün akşam yeniden nikah masasına oturdu ve evlendi.Ünlü şarkıcı Petek Dincoz dün akşam, Ispartalı işadamı Serkan Kodaloğlu evlendi.Uzun yıllar birlikte olduğu ve 2008'de evlendiği Can Tanrıyar'dan olaylı şekilde boşanan Petek Dinçöz yeniden nikâh masasına oturdu. Dinçöz ünlü mağazalar zinciri sahibi Serkan Kodaloğlu ile dünya evine girdi. Gizli bir törenle evleneceği bir gün öncesinden basına sızan Petek Dinçöz nihayet evlendi. İrfan Home mağazaları sahibi Serkan Kodaloğlu ile evlenen nbsp;Petek Dinçöz'ün mutlu olduğu gözlendi.Dinçöz'ün evlilik kararı aldığı isim ise magazin dünyasının yakından tanıdığı bir işadamı; daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezer'le aşk yaşayan, Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri'nin yönetim kurulu başkanı Serkan Kodaloğlu oldu. Çiftin mutlu anları kameralara böyle yansıdı.

Petek Dinçöz Kimdir?
Petek Dinçöz (d. Didem Ezgü 29 Mayıs 1980, İzmir), Türk pop şarkıcı, eski manken, dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunucusu.
Sanat kariyerine mankenlik'le başlayan Dinçöz, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında ilk single çalışması ''Bende Kaldı'' single'ı ile adım attı. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı kategorisinde ödül almıştır. İlk stüdyo albümü ''Aşkın Tam Sırası'' ile başarısını ödülle sürdüren Dinçöz, 2002 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı ödülünün sahibi olur, 2. stüdyo albümü 2003 yılında ''Sen Değmezsin'' adlı albümünü yayımlar. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı ödüllünü alır. 2005 yılında 4. stüdyo albümü ''Doktor Tavsiyesi''ni çıkarmıştır. Bu albümde ''Hasta Ettin'', ''Sandım Ki'', ''Doğum Günü'', ''Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin'', ''Cızz'' gibi şarkılarına klip çekti. 2007'de çıkan 6.stüdyo albümü ''Yolun Açık Olsun'' ile Türkiye'de ilk kokulu albümüde çıkarmış olur. Mayıs 2009'da 9. stüdyo albümü ''Ne Yapayım Şimdi Ben''i yayımladı. Bu albümde Sezen Aksu'dan dersler aldı ve sesinin daha'da geliştiği söylendi tarzını'da pop olarak değiştirdi. 2009'un yıl sonunda ''Bana Uyar'' ve 2010'da ''İşte Böyle Morarırsın'' single'larını satışa sundu. Ocak 2011'de 10. stüdyo albümü ''Yalanı Boşver''i yayımladı. Albümdeki Ferhat Göçer ile düeti ''Seni Sensiz Seveceğim'' sanal ortamda büyük dinlenme oranı yakalar. Ardından ''Yalanı Boşver'', ''Sihirbaz'', son olarak ''Yasak Bahçe'' şarkılarına klip çeker. 2012'de sanal ortamda satışa sunduğu 7. single'ı ''Çekil'' yayımlar. Şarkıcı, 2013 yılında ''Milat'' adını verdiği yepyeni pop sound'lu albümünü yayımlar. Bu albümde çıkış şarkısı olarak gülşen imzalı ''Aşk'' şarkısına klip çekilir. Ardından ''Heves'', ''Artık Üzülmek İstemiyorum'' adlı şarkılarına klip çeker.
Müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların Reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. Aynı zamanda dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunuculuğu yapmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...