TİKA Bakü Devlet Üniversitesine televizyon stüdyosu kuruyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TİKA Bakü Devlet Üniversitesine televizyon stüdyosu kuruyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Türk İşbirliği ve Kalkına Ajansı, Bakü Devlet Üniversitesi İletişim Fakültesinde yüksek teknolojili radyo odaları ve televizyon stüdyosu kuruyor.

TİKA Bakü Program Koordinatörlüğünün yürüttüğü "BDÜ İletişim Fakültesi Müfredatının Yenilenmesi ve Teknik Eğitim Altyapısına Destek Projesi" kapsamında yapılan çalışmalarda sona gelindi.

BDÜ Rektörü Prof. Dr. Abel Meherremov ile TİKA Bakü Program Koordinatörü Mustafa Haşim Polat stüdyolarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Üniversitenin bu tarz bir stüdyo kurulumu için maddi imkanlarının olmadığını söyleyen Meherremov, TİKA'ya başvurdukları ve sonuçta yüksek altyapıya sahip stüdyoların kurulduğunu belirtti.

TİKA yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür eden Meherremov, stüdyoları kullanarak üniversitedeki yenilikleri hem Azerbaycan'a hem de Türk dünyasına duyuracaklarını söyledi.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...