HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor'da kim gitti (SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN SONUÇ)

Düzenleyen: /
Survivor'da kim gitti (SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN SONUÇ)
Survivorda Elemeye Kimler Kaldı, Survivor Kim Elendi, Survivor 2016, Nagihan, Yattara, Yunus Günce, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor 2016'da dokunulmaz yarışmasını ünlüler kaybetti. Herkesin heyecanla beklediği sonuç belli oldu. Survivor'da adaya Yılmaz Morgül veda etti. Morgül giderken arkadaşlarını adeta bombaladı. Detaylar haberimizde

Survivor 2016'da dokunulmaz yarışmasını ünlüler kaybetti. Herkesin heyecanla beklediği sonuç belli oldu. Survivor'da adaya Yılmaz Morgül veda etti. Morgül giderken arkadaşlarını adeta bombaladı. Detaylar haberimizde. Survivor'da kim elendi?  Yunus Günçe ve Yattara'dan sonra Atakan'ın çıkardığı 3. isim Yılmaz Morgül'dü. En düşük oya sahip olan Yılmaz Morgül adaya veda eden isim oldu. Yılmaz Morgül'den şok sözler!  Survivor 2016'da dokunulmaz yarışmasını ünlüler kaybetti. Heyecan dorukta herkes bu akşamı bekliyor. Peki survıvorda elemeye kimler kaldı? Survivor'da bu hafta adı en çok yazılan isim Yunus Günce oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan ise Yattara'nın adını söyledi. Bu isim akıllara 'Nagihan strateji mi uyguluyor?' sorusunu getirdi.  Yunus günce ile arası bozuk olan Nagihan'ın, Günce'nin gitmesi için bir strateji yaptığı düşünülüyor. Survivor'da nefesler tututdu. Heyecanla sonuçların açıklanması bekleniyor. Survivorda kim elendi, bu sorunun cevabı belli olacak. Bireysel Dokunulmazlık Oyununda elenen isimler sırayla şöyle; Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara, Mehmet, Tuğba Özay, Avatar Atakan elenen isimler oldu. Finale ise Nagihan ve Ezgi Avcı kaldı. Nagihan rakibini eleyerek bu hafta bireysel dokunulmazlık sembolünü kazandı. Yattara'nın sms sıralaması kaç? Detaylar haberimizde...

Yılmaz Morgül 'DEN SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN SÖZLER

Survivor 2016 adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Yılmaz Morgül oldu. Ünlülor oy sıralaması SMS sonuçlarına göre Morgül 7. çıktı.

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı Yılmaz Morgül olurken ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi de Avatar Atakan çıktı. Yılmaz Morgül Survivor'dan elenirken Atakan'a saydırıp gitti.

Avatar Atakan Survivor SMS birincisi olunca Yılmaz morgül adını eleme tahtasına yazdırdı. Atakan Morgül'ün adını neden verdiğini "Hem performansı hem adada hiçbir yararını görmediğimden dolayı benim söyleyeceğim isim Yılmaz Bey' diyerek açıkladı.

YILMAZ MORGÜL ÇOK KIZDI : AYETEL KÜRSİ OKUYAN KİM?

Yılmaz Morgül eleme adayı olarak Atakan ismini söyleyince fena patladı. Ada konseyinde Atakan'a saydıran Yılmaz Morgül, şunları söyledi;

-'Son iki haftadır kısa film festivali var. Bir aydır görüşmüyorum niye hala Yılmaz Morgül üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun. Başına taktığın şeyi yüzüne tak. İlle çok güçlüler gelecekmiş. Burası olimpiyat yeri mi? Senin için herkes sana hizmet etme noktasında olması gereken kişiler. Ne münasabet efendim. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden biraz ya... Her maça çıktığında senin arkandan Ayetel Kürsi okuyan kim?'

Survivor oy sıralamasında 7. sırada çıkan Yılmaz Morgül adadan elenen isim olurken diğer eleme adayı Yunus Günçe 4. sıradaki yeri ile adada kaldı.

En çok sayı alan ise Nagihan. Bu ödülü kazanan erkeklerden ve kızlardan bir isim eğer farklı takımdalarsa ikisi arasında takımları için ödül oyunu yapacak. Bunu kazanan isim takımını yemek ödülüne kavuşturacak ve iki büyük ödül almış olacak. Ödülü geçen hafta ise Ünlüler Takımı kazanmıştı. Gönüllüler özellikle erkeklerde ilk turlarda elenirken kızlardan ise Gizem Memiç son turda elenerek ödüle ve final sembolüne veda etmişti.

5 Nisan final sembol oyununda daha önceki oyunlarda olduğu gibi Gönüllüler seramik kırmada başarısız olunca tel tel döküldüler. Gönüllüler takımından final sembol oyununda yarı finale sadece Semih Öztürk kaldı. Semih Öztürk Ünlüler takımından Avatar Atakan ile eşleşti ve Atakan’a 2-1 mağlup oldu. Atakan Yunus Günçe’den sonra finale kalan ikinci isim oldu ve Atakan Yunus Günçe ile de oynayacaktı.

 

 

Survivor'da kim gitti (SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN SONUÇ)
Survivor'ın en heyecanlı oyunu olarak nitelendirilen dokunulmazlık heyecanının yaşandığı Dominik'te Gönüllüler ve Ünlüler kıyasıya bir yarışa girdi. Daha önce oynanan 8 dokunulmazlık oyununda iki takımın da eşit galibiyeti bulunuyordu. Dokunulmazlık Yarışmasını kaybeden Ünlüler, yapılan oylama sonucu ismi en çok çıkan isim Yunus oldu. Bireysel Dokunulmazlık yarışmasını kazanan Nagihan eleme için İbrahim Yattara’nın ismini söyledi.

İki gruba bölünen Ünlülerde kim kimi yazdı, kimin ismi yazıldı belli oldu artık. Nagihan, Yattara, Atakan, Mehmet ve Ezgi, Yunus Günçe’yi yazdı. Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Tuğba Özay, Mehmet’i yazdı. Nagihan’ın oyu çok önemliydi ve kimi yazacağı büyük merak konusuydu.

Survivor'da kim gitti (SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN SONUÇ)

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI-*İZLE

 

NAGİHAN KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?                  

Acun Ilıcalı tarafından Nagihan’a da kritik bir soru yöneltildi, o da kimi eleme adayı olarak göstereceğiydi. Nagihan önce sebebini sonra da kimin ismini söylediğini açıkladı. Ünlüler takımının en güçlü bayan yarışmacısı Nagihan “Bir isim çıkarmak beni rahatsız ediyor ve zorunda olduğumuz için bunu söylemek zorundayım. İki hafta önce potaya girmiştim ve adrenalin yaşamıştım. Onun da bu adrenalini yaşamasını istiyorum. Yattara diyorum” diyerek Yattara’yı eleme adayı olarak gösterdi. İkinci eleme adayı Yattara oldu ve Yattara şaşırdı.

Survivor'da kim gitti (SURVİVOR'DA ŞOKE EDEN SONUÇ)

YUNUS GÜNÇE VE YATTARA ELEME ADAYI!

Survivor 3 Nisan 2016 akşamı konseyde Yunus Günçe’nin ismi yazıldı ve Yunus, bir kez daha eleme adayı oldu. Nagihan’ın söylediği isim de ikinci eleme adayı oldu. Böylelikle Survivor 2016’da 3 Nisan (bu hafta) eleme adayları Yunus ve İbrahim Yattara oldu.

5. HAFTA SMS SIRALAMASI-TIKLA

SURVİVOR YİNE BİRİNCİ

AB Reyting Sonuçları

SIRA    BAŞLIK    KANAL ADI    TARIH    BAŞLANGIÇ SAATİ    BİTİŞ SAATİ    TÜR    RTG    SHARE

1    SURVIVOR    TV8    2016-04-03    20:21:09    24:17:52    EGLENCE    8.42    22.48
2    BABA CAN'DIR    TRT 1    2016-04-03    20:44:04    23:20:39    DIZILER    4.4    11.09
3    O HAYAT BENIM    FOX TV    2016-04-03    21:00:10    24:18:03    DIZILER    4.07    10.62
4    KISMETSE OLUR HAFTANIN FINALI    KANAL D    2016-04-03    22:20:59    25:27:21    MAGAZIN PROGRAMLARI    3.54    11.74
5    GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU    FOX TV    2016-04-03    18:59:59    20:15:00    HABER/BILGI    3.54    12.82
6    MUDUR NE'APTIN?    STAR TV    2016-04-03    20:41:18    23:01:25    EGLENCE    2.92    7.42

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...