HADİ İPUCU NE? 21 Ekim HADİ İpucu Sorusu ve Cevabı | Ghost Müzikali'nin Türkiye'deki Adı Nedir?

Düzenleyen:
HADİ İPUCU NE? 21 Ekim HADİ İpucu Sorusu ve Cevabı | Ghost Müzikali'nin Türkiye'deki Adı Nedir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenomen yarışma haline gelen Hadi yarışmasının bu akşamki verdiği büyük ödül tam tamına 60 bin TL. Bugün yarışmanın sponsoru Paycell. Durum böyle olunca Paycell hem joker dağıtıyor hem de her zamankinden farklı olarak ipucu sorusunu da Paycell paylaşıyor. Hadi'nin instagram sayfasına girip bakanlar şoke oluyor. Çünkü ipucu bugün instagramda yok. Hadi ipucu ne? diye sorguluyor ancak Paycell'den bakmak zor geldiyse sizler için hem hadi ipucu hem de ipucu sorusunun cevabı burada. İşte 21 Ekim Hadi ipucu sorusu ve cevabı... Ghost Müzikali'nin Türkiye'deki adı nedir? Hadi joker Paycell'de

Hadi ipucu sorusu: Haftaiçi her gün bazen günde iki kez bazen bir kez olmak üzere Hadi yarışanlara para dağıtıyor. Bugünki ödül 60.000 TL. Büyük ödülün miktarını görenler hemen Hadi ipucu ne? diye aratıyor. Her zaman hadi intagram sayfasında yer alan ipucu sorusu bu kez yok. İpucu sorusu bugün Paycell'de. 21 Ekim Hadi ipucu sorusu ve cevabına ulaşmak haberimizden tek tıkla mümkün. Hadi'nin sıkı takipçilerine Paycell'den bir güzellik daha var herkese joker verdi. Şuan hesaplarınıza tanımlı halde kullanmanız için sizi bekliyor. Bazı söylentilere göre ise bazı kullanıcılara teknik aksaklık sebebiyle 2 joker birden verildiği yönünde. Ghost Müzikali'nin Türkiye'deki adı nedir? hadi ipucu sorusunun cevabı burada. Hadi joker Paycell'de.

HADİ İPUCU SORUSUNUN CEVABI İÇİN TIKLAYIN

GHOST MÜZİKALİ'NİN KONUSU

Başrollerinde Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn ve Whoopi Goldberg bulunur. Senaryosunu Bruce Joel Rubin, yönetmenliğini Jerry Zucker yaptığı film, 21.000.000 $ bir bütçe ile hazırlanarak 505.702.588 $ hasılat elde ederek bir gişe başarısı göstermiştir.

Sam ve Molly birbirlerini çok seven bir çifttir. Yeni bir apartmana taşınan çift, yolda serseriler tarafından saldırıya uğrar ve Sam kavga sırasında öldürülür. Ancak Sam bir hayalet olarak yaşamayı sürdürür ve sevgilisini tehlikelerden uzak tutmak ve kendi ölümünü planlayanları bulmak için işin inceliklerini öğrenmeye başlar. Bu arada insanlarla bir falcı aracılığıyla iletişim kurmayı başaran Sam, adım adım öteki dünyaya ilerlerken Molly’e daha çok aşık olmaktan kendisini alamaz.

2011 yılında Manchester Opera House'da prömiyerini yapan Ghost Müzikali'nin yönetmenliğini Matthew Warchus, başrollerini ise Richard Fleeshman ve Caissie Levy üstleniyor. Görsel efektleriyle övülen prodüksiyon 2012'de Broadway'de sergilendi. Müzikal, bugüne kadar 3 Tony ödülüne aday gösterildi ve birçok ödülün sahibi oldu. Ekip, Birleşik Krallık turu sonrasında uluslararası turnesiyle İstanbul'a uğruyor. Ghost the Musical, 19 Ekim – 4 Kasım 2018 tarihleri arasında sergileyecekleri 21 performans için İstanbul’da olacak.

Paycell Nedir?

Paycell kredi kartlarınızı güvenli bir şekilde saklayan ve talimatınız üzerine Paycell anlaşmalı iş yerlerinde kart verilerinizi paylaşmadan tek tıkla alışveriş yapmanızı sağlayan bir ödeme platformudur. Üstelik Turkcell müşterileri anlaşmalı noktalarında herhangi bir ödeme aracı eklemeden Turkcell fatura ve/veya TL bakiyeleri ile de ödeme yapabilir. Paycell’de kayıtlı kredi kartı veya diğer hassas verileriniz hiçbir firma ile paylaşılmaz.

Nasıl Kullanırım?

Paycell logosunu gördüğünüz anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsiniz. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinizde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Servis Detayları

Paycell, tüm müşterilere açık uçtan uca bir ödeme platformudur.

Paycell’e Visa, Mastercard ve Amex tüm kartlar kayıt edilebilir.

Banka bağımlı değildir, dilediğiniz bankanın kartını kullanabilirsiniz.

Operatör bağımlı değildir, anlaşmalı iş yerlerine göre Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom müşterileri kullanabilir.

Turkcell müşterileri fatura ve TL bakiyelerini alışveriş tutarına yansıtarak kullanabilir.

Paycell platformu online ve mağaza - içi alışverişleri destekleyen kapsayıcı bir ödeme çözümüdür.

Cep telefonu numaranız ile kart numaranız ve diğer  ödeme verileriniz eşleştirilmektedir. Böylece cep telefonu ve/veya numarası ile hızlı bir ödeme deneyimi sunar.

Tüm müşteri verileri şifreli ve güvenlik standartlarına uyumlu saklanmaktadır.

Nasıl İptal Ederim?

Servise göre farklılık göstermektedir. İptal etmek için 0850 622 60 60

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

Hadi internet yarışması 165 bin lira kazandırdı

Mobil uygulama üzerinde canlı, sunuculu ve gerçek para ödüllü bilgi yarışması ‘Hadi’ ile kazanma heyecanı BiP'te başladı. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre yarışmalarda 165 bin TL’nin üzerinde ödül dağıtıldı. Mobil cihazlardan oynanabilen, canlı yayında para ödüllü bilgi yarışması fikri ile yola çıkan Vipme, BiP’in stratejik iş ortağı olarak ‘Hadi Bilgi Yarışması’ ile kullanıcılar artık diledikleri yerden mobil cihazlarıyla yarışıp, para ödüllerinin sahibi olabiliyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar gerçekleştirilen yarışmalarda 165 bin TL’nin üzerinde ödül dağıtıldı. Hadi’de en fazla katılımcı rekoru ise 145 bin kişinin aynı anda yarışmasıyla gerçekleşti. Yarışmaya ilgili ve katılımcı sayısı her gün artmaya devam ediyor. Hadi uygulaması için, Türk mühendisler tarafından geliştirilen BiP’in keşfet kategorisi altında hadi bilgi yarışması kanalı açıldı. Yaklaşık 1 milyon takipçisi olan bu kanal üzerinden yarışmacılara en son bilgiler iletilirken aynı zamanda her hafta yarışmada kullanabilecekleri ‘Joker’ hakkı (ekstra can hakkı) ve yarışmada sorulacak sorularla ilgili ipuçları da veriliyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise Merve Toy ve Müge Boz yapıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...