Öğretmenlerden 'atama duası'

/ Kaynak: İHA
Öğretmenlerden 'atama duası'

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Adana'da sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla bir araya gelen ataması yapılmayan bir grup branş öğretmeni, yürüyüş yapıp atama duası etti.

Atatürk Parkı'nda bir araya gelen yaklaşık 30 kadar branş öğretmeni, sloganlar atarak Sular Kavşağı'na kadar yürüdü. 'Okuduk, okuduk okutamadık', 'Şubat'ta 40 binde kararlıyız' dövizleri açan öğretmenler, yürüyüşün ardından atama için dua etti. Ellerini açan öğretmenler, şöyle dua etti:
"Allah'ım biz kulların biricik sesimiz dua ile senden ister, dileriz. Bizlerin emeğini karşılıksız bırakma. Biz senin 'oku' vahyini aldık. Okuduk ve okumuşlarla bugün burada toplandık. Çıktığımız bu yolda bu diyar-ı gurbette yolumuzu açık eyle. Bizler birbirimizi tanımayız. Adımız, ilimiz, branşımız farklı. Bu farklılıkları sende tek kıldık niyetimizi kabul et Allah'ım, hakkımızı ararken, haksız duruma düşürme bizi. Emek ettik, umut ettik. Bizleri ümitsiz olanlardan eyleme. Umudumuzu daim eyle. Biz istedik ve istiyoruz isteten sensin. İsteklerimizi bize nasip et. Atanmayı, atandıktan sonra vatanına, milletine hizmet etmeyi bizlere nasip et. Atanamazsak da gönlümüzde huzuru, ömrümüzde sabrı nasip et."
Öğretmenler duanın ardından dağıldı.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...