Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Nabi Avcı'dan 'dershane' açıklaması

Nabi Avcı'dan 'dershane' açıklaması
Başlık ResmiNabi Avci'dan 'dershane' açiklamasi

Bakan Avcı, AYM'nin iptal karanının ardından izlenecek yol haritasıyla ilgili, "Kurumlar nasıl bir yol haritası izleyecek belirlemiş olduk" dedi.

Kaydet
|
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul'da dershane temsilcileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda Anayasa Mahkemesi'nin dershanelerin dönüştürülmesine ilişkin iptal karanının ardından izlenecek yol haritası değerlendirildi.

Bakan Avcı, "Kurumlar nasıl bir yol haritası izleyecek belirlemiş olduk" diyerek şunları ifade etti:

"Yönetmelikle ve yönergelerde yapılacak değişikliklerle bundan böyle dönüşüm sürecine girmiş olan kurumlar, girmemiş olan kurumlar nasıl bir yol haritası izleyecekler belirlemiş olduk. Vardığımız son noktayı sektör temsilcileriyle enine boyuna gözden geçirdik onların görüşlerini önerilerini eleştirilerini değerlendirmelerini aldık. MEB olarak bizim için çok verimli oldu.

Başından beri bu danışmalardan çok istifade ettik. Sonuçlarını haftasonu bakanlık olarak değerlendireceğiz ve inşallah önümüzdeki hafta yayınlayacağımız yönetmelikle 2. bir mevzuatta bununla ilgili yapılması gerekenler yapılmış olacak."
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Eğitim
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.