Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da öğretmenler çiçeklerle karşılandı

/ Kaynak: AA
Van'da öğretmenler çiçeklerle karşılandı

EĞİTİM Haberleri  / AA

Tayini Van'a çıkan öğretmenler, kente gelmeye başladı. İlçeye yeni atanan öğretmenler güllerle karşıladı.

Van Çatak Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve beraberindeki okul müdürleri, ilçeye atanan öğretmenleri otogar ve havaalanında çiçeklerle karşıladı. 


Kente ilk kez gelen öğretmenler kendilerine gösterilen ilgi karşısında duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.


Bölgede yaşanan olaylar nedeniyle Van'a gelmeye çekindiğini belirten 22 yaşındaki öğretmen Ayça Aktar, "Düzce'den annem ile geldik. Daha önce doğuya hiç gelmemiştim. Açıkçası bölgede yaşanan olaylar nedeniyle korku içerisindeyim ama otobüs terminalinde karşılaştığım ilgi beni çok duygulandırdı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Gideceğim okulda da aynı güler yüzle karşılanacağıma eminim. Bir an önce öğrencilerimle karşılaşacağım anı bekliyorum" dedi.


Ataması yapılan öğretmenlerin son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle korku ve tedirginlik içinde kente geldiklerini belirten Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, yeni atanan öğretmenlere yardımcı olmak amacıyla böyle bir uygulama yaptıklarını anlattı.


Taş, "İlçemize 117 öğretmen ataması yapıldı. Havaalanı ve otobüs terminalinde oluşturduğumuz alanlarda Çatak'a tayin olan öğretmenleri burada tespit ederek ilçemize götürüyor, önceden ayarlanmış ev ve lojmanlara yerleştiriyoruz. Amacımız, öğretmenlere kentimizin ve insanlarımızın güler yüzünü göstermek" dedi.

EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...