Öğretmenler dedektif gibi olacak

Öğretmenler dedektif gibi olacak

EĞİTİM Haberleri

PKK terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu'daki okulları hedef alması ve Ankara'daki canlı bomba eyleminin ardından okullarda âdeta seferberlik başlatıldı.

Gökhan KAYA
Son günlerde özellikle Güneydoğu'daki okullarda yapılan eylemler üzerine harekete geçildi. Hain eylemlerini okullara sıçratarak ülkede infial oluşturmak isteyenlere karşı öğretmenlerden okul servis görevlilerine kadar herkes gözünü dört açacak. Buna göre okul yönetici ve öğretmenleri okul giriş çıkış saatleri ile nöbet hizmetlerinde daha hassas olacaklar. Okullarda her türlü güvenlik tedbirinin alınarak okul içerisinde yabancı şahısların dolaşmasına müsaade edilmeyecek. Okul ve çevresinde şüpheli kişi, paket ve benzerlerine karşı dikkatli olunacak ve tüm yönetici, öğretmen, öğrenci, veli, okul aile birliği yöneticisi, okul personeli, kantin çalışanı, okul servis görevlilerinin uyarılarak bu konularda daha hassas olmaları istenecek. Okullara alarm ve kamera sistemleri kurulacak, emniyet ve jandarma ile irtibat hâlinde olunarak her türlü tedbirin alınması sağlanacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...