THY, kış festivali sponsoru oldu

- Güncelleme:
THY, kış festivali sponsoru oldu

Ekonomi Haberleri

THY, 2016 yılı için "Avrupa'da yeni yılın kutlandığı en iyi şehir" ödülünü alan Zagreb'de 28 Kasım 2015-10 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Kış Festivali'ne sponsor oldu

Türk Hava Yolları (THY), 2016 yılı için "Avrupa'da yeni yılın kutlandığı en iyi şehir" ödülünü alan Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 28 Kasım 2015-10 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Kış Festivali'nin sponsorluğunu üstlendi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Kış Festivali etkinlikleri kapsamında açık alanda yapılan kutlamalar ve konserler, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Festival nedeniyle ışıl ışıl süslenen cadde ve sokaklar, ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Avrupa'nın gözde kentleri arasında yer alan Zagreb'de düzenlenen Kış Festivali'ne sponsor olan THY'nin Zagreb Müdürü Uğur Cantimur, yaptığı açıklamada, Kış Festivali'ne katılmak isteyen yabancı turistlere yüzde 20 indirim uyguladıklarını söyledi.

Zagreb'in, "Avrupa'da yeni yılın kutlandığı en iyi şehir" ödülünü aldığını belirten Cantimur, "Türk turistlerimize, yeni yıla Zagreb'de girmelerini tavsiye ediyoruz. Kış etkinliği sponsorluğumuzla, yolcu sayımızda geçtiğimiz yıllara nazaran artış meydana geldi. Bu yıl altıncısı düzenlenen festivale ilk kez sponsor olduk. Önümüzdeki yıllardan itibaren sponsorluğumuz devam edecek. Umuyoruz ki önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilecek kış etkinlikleriyle daha iyi tanıtım yaparız ve yolcu sayımızdaki artış devam eder. THY olarak Zagreb'de günde iki, haftada 14 sefer düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıla oranla doluluk oranımızda yüzde 5 artış meydana geldi" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...