Türk Telekom 2. defa Etno'da

Türk Telekom 2. defa Etno'da

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom'un, Avrupa Telekomünikasyon Operatörleri Birliği'nin (ETNO) Yönetim Kurulu'na ikinci kez seçildiği duyuruldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ETNO Yönetim Kurulu'na ikinci kez seçilen Türk Telekom, kıtanın telekomünikasyon politikalarını şekillendiren kurumun yönetim kurulunda tek Türk şirket olarak yer alıyor. Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Türk Telekom Üst Yöneticisi Rami Aslan, şirketin Avrupa telekomünikasyon sektöründe söz sahibi olmasının önemine işaret ederek, "Türk Telekom ailesinin, Avrupa kıtasının telekomünikasyon alanındaki politikasını şekillendiren şirketler arasında yer alması, Türkiye adına taşıdığımız çok kıymetli bir sorumluluk. Türk Telekom, sadece Avrupa'da değil GSMA ve SAMENA gibi küresel ve bölgesel platformlarda da aynı anda söz sahibi olan tek Türk şirket olarak önemli bir rol üstleniyor" değerlendirmesinde bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...