Basra, Türk girişimciyi bekliyor

Basra, Türk girişimciyi bekliyor

Ekonomi Haberleri

7 milyon tüketiciye hitap eden Basra'da, Türk girişimcilere büyük fırsatlar bulunuyor. Bölgenin tek AVM'si Basra Times Square Mall'ın yüzde 84'ü kiralandı.

Zengin petrol rezervleriyle yüksek harcama potansiyeline sahip Irak'ın güney ucu Basra'da, hükümet değişikliği ve uluslararası destekle birlikte ekonomi yeniden yükselişe geçti. Bölgenin ilk ve tek AVM'si olan Basra Times Square Mall'ın yüzde 84'ü kiralandı. Burayı yöneten KDM AVM'nin ortağı Murat İzci, "Bölgenin ticari potansiyeli yüksek. Bunu gören yatırımcı da elini çabuk tutuyor. Lübnanlılar'ın ilgisi daha büyük. Türk perakendeciler biraz geride kaldı. Hızlı davranmazlarsa yaklaşık 7 milyon kişiye hitap eden bu pazarı büyük oranda kaybederler" dedi. Basra Times Square Mall, 33 bin metrekare kiralanabilir alanıyla 4 katlı modern bir AVM... Şimdiden LC Waikiki, Defacto, Paul Mark, Süvari, nbsp;Cosmeticca, Mango, Levi's, Dockers, Puma gibi markalar burada yerini aldı. 81 mağazalı AVM, eğlence ve yemek alanlarıyla da dikkat çekiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...