Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altını olanlar dikkat!

/ Kaynak: İHA
Altını olanlar dikkat!

Ekonomi Haberleri  / İHA

Sarraf Erşen, altın fiyatlarının yeniden yükselmeye başladığını söyleyerek, vatandaşların altınlarını hemen bozdurmaması uyarısında bulundu.

Kayseri'de sarraflık yapan Ahmet Erşen, altın fiyatlarının yeniden yükselmeye başladığını söyleyerek, vatandaşların altınlarını hemen bozdurmaması uyarısında bulundu. nbsp;

Kayseri'de sarraflık yapan Ahmet Ergüven, altın fiyatlarının yeniden yükselmeye başladığını söyledi. Altın fiyatları hakkında bilgiler veren Ergüven, "Şuanda altın gram fiyatı 97 TL'dir. Bu sene 82 TL ile başladı. Daha sonra 90'lara çıktı. Şuanda 97 TL civarında devam etmektedir. nbsp;Bu yıl altın gram fiyatının 90 ila 100 TL arasında gidip gelmesi beklenmektedir. Altın şuanda yatırım değil satış ağırlıklı çünkü altın iki senedir bu fiyatları görmemişti. Altın bu fiyatlara yükselince insanlara yatırım değil satış yapmaya başladı. 90'lı fiyatlardan herkesin sattığı altını geri almasını bekliyoruz" dedi.
nbsp;
nbsp;Vatandaşlara uyarılarda bulunan sarraf Erşen, şunları söyledi:
"İnsanlar bu fiyatların yüksek olduğunu düşünüyor. Bu fiyatlara daha alışamadılar. Düğün sezonu da olmadığı için şuanda altını bozdurma yönünde değerlendiriyorlar. Altın yeni yükseldiği için vatandaşlar beklemeliler. Bu artış geri düşecektir. Vatandaş altının fiyatını çok iyi şekilde takip ettiği için fiyatlar düştüğünde vatandaşlar da zaten hemen alım tarafına geçmektedirler."

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...