Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adbullah Koçar hayatını kaybetti

Adbullah Koçar hayatını kaybetti

Ekonomi Haberleri

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı ve Koçar Mermer A.Ş. 'nin sahibi Abdullah Koçar önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Abdullah Koçar'in Muğla-Kavaklıdere ilçesi Çay boyu mahallesi merkez camide kılınan cenaze namazına ülkenin Mermer sanayinin önde gelen isimlerin yan sıra belediye başkanları sendika başkanları da katıldı.
Adbullah Koçar hayatını kaybetti

Koçar Mermer'in sahibi Abdullah Koçar, 15 gün önce umreye gitti. Koçer, önceki akşam Türkiye'ye döndü. Evinde yakınlarıyla bayramlaşan Abdullah Koçar, akşam yemeğinden sonra midesinden rahatsızlandığını ifade etti.
Adbullah Koçar hayatını kaybetti

Bir süre sonra iyice fenalaşan iş adamını yakınları Kavaklıdere Devlet Hastanesine kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen iş adamı doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı.
Adbullah Koçar hayatını kaybetti

Yaptığı hayır işleriyle de tanınan Abdullah Koçar'ın ölüm haberi üzerine çok sayıda kişi Çayboyu mezarlığındaki cenazesine katıldı. İş adamı mermer sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödüllere layık görülmüştü.

Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...