Araplar, Emlak Fuarı'na geliyor

Araplar, Emlak Fuarı'na geliyor

Ekonomi Haberleri

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye'ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na katılacak

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı nbsp;'CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 3. kez CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Emlak 2015'e her yıl olduğu gibi bu yıl da Orta Doğu ülkelerinin büyük yatırımcıları damga vuracak. Suudi Arabistan Daleel Group ve Katar Doha'nın uluslararası fuar merkezi firmalarıyla yapılan işbirliği neticesinde tüm Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları fuara yatırım için gelecekler. Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Amerika, Portekiz, Kuzey Kıbrıs'tan çok sayıda sektörün öncü firmalarının da katılacağı CNR Emlak 2015 Fuarı'na 'geçen yıl Ağaoğlu ve Sinpaş'ın da aralarında bulunduğu Babacan İnşaat, Demir Group, Rumeli Yapı ve Ofton gibi sektör temsilcileri firmalar metrekarelerini büyüterek katılacaklar. AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarda yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedefleniyor. Kısa sürede Orta Doğu'nun konut, işyeri satınalma, kiralama ve finansman merkezi haline dönüşen fuarın sektöre 2 milyar dolar katkı sağlaması bekleniyor. CNR Emlak 2015 Fuarı, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar aynı zamanda Türkiye'de gayrimenkul sektörünün gündeminde olan kentsel dönüşüm projeleri, yeşil bina konsepti, 3. Köprü, 3. Havaalanı, otoyol projeleri, medikal turizme bağlı olarak otel ve hastane ihtiyacı gibi konuların da önemli bir çözüm merkezi olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...