İş dünyasından hükümete destek ziyareti

İş dünyasından hükümete destek ziyareti

Ekonomi Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye-AB KİK Türkiye kanadı üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Görüşme sonrası açıklama yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ülkede huzur ve güveni sağlama yolunda atılan ve atılacak bütün adımları desteklediklerini ilettiklerini ifade etti. Hisarcıklıoğlu, "Sayın Başbakanımıza, güvenli bir ülkede yaşamının en doğal hakkımız ve beklentimiz olduğunu ilettik. Bu beklentiyi, hukukun içinde kalarak hayata geçirmenin devletin asli yükümlülüğü olduğunun vurgusunu da yaptık. Bu çerçevede huzur ve güveni sağlama yolunda atılan ve atılacak bütün adımları desteklediğimizi de bildirdik. Sayın başbakanımızı istişare toplantımıza davet ettik. Kendisi bu toplantıya katılmayı kabul ettiler" diye konuştu.
Öte yandan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu, terör olaylarına tepki gösteren bir açıklama yaparak, terörle mücadele için topyekün mücadele tavsiye etti. Başkan Rahmi Çuhacı, "Terör olayları çığırından çıktı. Herkesi topyekün mücadeleye davet ediyorum" dedi. ASKON Başkanı Mustafa Koca da terörün arkasına bakmanın daha doğru görüş oluşturacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...